0

Spriječite starenje kože (protiv prvih bora i drugih znakova starenja kože)

Photo:Pixabay













Koža na našem licu se troši kroz dnevne aktivnosti,a pošto je naše lice prvi odraz naše stvarne dobi, potrebno je pobrinuti se za razne faktore koji joj štete. Unatoč nemogućnosti pomlađivanja i neizbježnom starenju, postoje načini da spriječimo starenje naše kože, da djelujemo protiv bora, kao i da spriječimo nastanak bora.

Često postoji privlačnost za kupovinu proizvoda protiv starenja koji se mogu koristiti na dnevnoj bazi za čišćenje kože. Postoje jednostavniji načini da sačuvamo kožu od starenja. Jednostavni, dnevni koraci mogu dovesti do kasnijeg početka starenja kože i primjetno usporiti taj proces. Zrake sunca probijaju kroz nježno tkivo kože na našem licu i mogu dovesti do oštećenja. Jednostavna mjera koja će priječiti ikakvu štetu je korištenje zaštite od sunca. Ova mjera se često zanemari ali je vrlo važna ako ostajemo vani dulji period vremena. Uravnotežena prehrana i vježbanje na dnevnoj razini će također pridonijeti sporijem starenju kože. Unošenje mnogo tekućine i određenih vitamina će spriječiti prerano starenje. Vježbanje kao dnevna rutina će pružiti koži kao i ostatku tijela dobru cirkulaciju krvi i poboljšan metabolizam. Pušenje šteti koži, pa će koža živjeti duže ako se ta navika smanji,ili skroz isključi.

Baš kao i ostatku našeg tijela,koži treba održavanje i njega da bi ostala mlada i lijepa. Prvenstveno će zdrave navike poput uravnotežene prehrane i tjelesne vježbe pripomoći u procesu pomlađivanja,u kombinaciji s uljima i ovlaživaćima koji sprječavaju starenje kože.

IZVOR:www.protivbora.com 

tagovi:starenje kože,koža,čišćenje kože,metabolizam,tjelesne vježbe,uravnotežena prehrana,vježbanje,nastanak bora








0 Comments

Objavi komentar

Copyright © 2019 Zabava za obitelj All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.