0

Zmijski otrov protiv bora?

Photo:Pixabay
Zmijski otrov protiv bora

Protiv bora

Bore

Zdravlje











Može li se upotrijebiti zmijski otrov protiv bora? Naravno da može, štoviše, već su brojni svjetske poznate osobe krenule u potragu za zmijskim otrovom, Naime, Cherly Cole, Victoria Beckham, Kate Moss, Yasmin Le Bon i Katie Holmes samo su neka celebrity imena koju su počele koristiti kremu protiv bora od zmijskog otrova za ljepši i mlađi izgled kože lica.

"Glamoxy Snake Serumu", popularno nazvanom "Botoks u bočici", koji paralizira mišiće nastale od mimike lica te na taj način zaustavlja njihovo širenje i zastarjeli izgled kože.






Krema će se pronaći na tržištu po ne maloj cijeni od 125 funti, a sadrži "Syn-Ake", neuropeptid azijske zmije poznate pod imenom "Temple Viper", koja koristi otrov na svojim žrtvama.

Ne postoji proizvod na tržištu koji ima ovako nevjerojatne i trenutne rezultate, jednostavno je najbolji. Glamoxy je daleko sigurniji od Botoksa jer je Sny-ake mali neuropeptid koji imitira efekt otrova zmije Temple Viper, i nije toliko invazivan kao injekcija Botoksa, tvrdi proizvođač.

Istraživanja su pokazala kako dnevno nanošenje traje na koži osam sati te smanjuje izraženost bora za 52 posto u roku 28 dana, a serum je potrebno nanijeti na kožu prije dnevne i noćne kreme.

IZVOR:www.protivbora.com 


0 Comments

Objavi komentar

Copyright © 2019 Zabava za obitelj All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.